Vi är stolta att meddela att SEOSEON är den officiella marknadsföringspartnern för Cleverday!

“Att komma in i app-branschen är ett nytt och mycket intressant område för oss. Vi tror att vi genom vår digitala marknadsföringsstrategi och implementering, plus vår SaaS-expertis, kommer att kunna uppnå fantastiska resultat väldigt fort.

Aktieägaravtal spelar en viktig roll i vår långsiktiga plan och vi kommer fortsätta att ta tillvara på förslagen från lovande Startup-företag som behöver vår expertis för snabb tillväxt.”

– Medgrundare av SEOSEON, Antti Sundberg

Vad är Cleverday?

Cleverday är en SaaS-lösning i form av en mobilapplikation som låter dig skapa, dela och ta emot visuella digitala arbetsinstruktioner i en steg-för-steg-checklista.

Plattformens feedback- och analysfunktioner möjliggör kontinuerlig utveckling av arbetsinstruktionerna, vilket leder till färre mänskliga fel, samt ökad nöjdhet bland medarbetare och kunder, samtidigt som produktiviteten ökar på frontlinjen.

Cleverday ger en röst till den skrivbordslösa personalen i fältet och sprider deras tankar till hela företaget, vilket möjliggör och förstärker utvecklingen av organisationens verksamhet på ett exceptionellt sätt. Du kan läsa mer om Cleverdays vision här.

Vad innebär partnerskapet?

SEOSEON Webbyrå är delägare och den officiella marknadsföringspartnern för Cleverday. Vi kommer att använda vår expertis för att planera och genomföra en digital marknadsföringsstrategi för att sprida ordet om Cleverday-appen, inklusive via SEO, webbplatsutveckling, sociala medier och olika former av digital annonsering.

”Cleverday är en perfekt matchning för vårt expertisområde. Det kompletterar vår befintliga verktygslåda med SaaS-verktyg för affärsproduktivitet (tillsammans med monday.com Work OS och Freshworks) – och som affärsidé är det smart, helt enkelt. B2B-programvara baserad på en gratis applikation är inte så vanligt på marknaden. Den här modellen möjliggör intressanta kundförvärvskanaler när analysverktyg används för att spåra varje lead och appnedladdning. Med hjälp av analys och Cleverdays mångsidighet kan vi skapa intressanta försäljningstrattar för både betalda annonser och för bättre synlighet i sökmotorer.

Samtidigt tror jag att detta samarbete kommer att lära oss mycket mer om att optimera försäljnings-, marknadsförings- och kundserviceprocesser inom SaaS-fältet. I praktiken försöker vi undvika de problemområden som vi har mött genom åren med våra andra SaaS-partners och kunder, samtidigt som vi avslöjar all kunskap och bästa praxis för Cleverday sedan första dagen.”

– SEOSEON Digital Marketing Strategist och Cleverday CMO, Joonas Jukkara

Hur fungerar Cleverday?

Med Cleverday kan du skriva detaljerade arbetsinstruktioner, som kan utökas med multimediainnehåll och ständigt förbättras genom att följa upp via analys och direkt feedback från frontarbetare. Det är pappersfritt, dynamiskt, alltid tillgängligt och sparar tid som annars spenderas på utbildning och praktisk inlärning.

Precis som med arbetsinstruktioner kan en video göra saker tydligare:

Kan jag prova Cleverday gratis?

Absolut! Utöver Pro- och Enterprise-planerna finns det en helt gratis plan (med vissa begränsningar). Du kan ladda hem Cleverday-appen från Google Play Store, Apple App Store eller på Cleverday.com – Prova nu!