Vad handlar en 360° Google Street View virtuell rundtur om?

Att återskapa butiken i en 360° virtuell rundtur gör så att kunderna kan navigera i verksamhetens lokaler genom att klicka på pilar och se sig omkring, för att utforska dem redan innan det fysiska besöket. Förutom att det är roligt att använda så underlättar det även kundernas inköpsbeslut och kan alltså öka försäljningen.

En 360° virtuell rundtur kan skapas som bild eller video och inbäddas direkt i företagets webbplats eller sociala medier.

Den virtuella miljön visas även i samband med din butik i Google Maps.

360° Google Street View kortfattat

Google Street View är en tjänst som har lanserats som en utbyggnad av den populära navigeringstjänsten Google Maps. Tjänsten har utvidgats ytterligare för att även kunna visa insidan av byggnader.

Tjänsten är automatiskt kopplad till andra Google-tjänster, så potentiella kunder kan till exempel hitta din rundtur via sökmotorn eller Google Maps-appen och börja utforska ditt företag direkt via mobilen, datorskärmen eller med VR-glasögon.

Mångsidiga implementerings­metoder

Den virtuella miljön kan hjälpa alla typer av företag, eftersom den kan skräddarsys efter dina behov och mål. Presentationen kan bland annat innehålla produkter, texter, formulär eller navigeringsmenyer.

Lokaler

Lokaler

Varför inte presentera din lokal för uthyrning i en virtuell miljö? Visa upp hur det ser ut om någon exempelvis vill boka ett mötesrum för ett viktigt tillfälle, eller varför inte ett bord på en nattklubb?

För den som aldrig har varit där förut blir det enklare att se vad som erbjuds och vilket utrymme som passar dem bäst.

Annoskuvat virtuaaliesittelyssä

Visa upp produkter

En restaurang kan visa upp sina läckraste måltider i rundturen för att öka intresset hos en potentiell kund. I 360°-presentationen kan du även visa upp menyer, bilder eller videor. Det är enkelt att naviga det virtuella utrymmet med såväl dator som på mobilen.

Virtuaaliesittelyt kaupoille

Erbjudanden

Även för vanliga butiker kan virtuella presentationer leda till extra försäljning, eftersom Custom View-teknologin gör att du kan presentera produkter med nyckelpunkter och kampanjpriser.

Det gör att kunden kan utforska produktinformationen för något de ser under sin virtuella turné och rent av köpa den direkt i den virtuella miljön.

Vill du skapa en virtuell rundtur för ditt företag?

360° Google Street View möjliggör ett brett utbud av implementeringar och presentationen kan skräddarsys efter ditt företags behov, så att du får ut så mycket som möjligt av den. Den virtuella rundturen låter dina kunder se hur ditt företag ser ut redan innan de besöker den fysiskt.

Vi skapar Virtuella Rundturer i samarbete med Insite Finland. Fråga mer och anordna en kostnadsfri demonstration.

Kontaktförfrågan

Jag vill höra mer

Lämna din kontaktinformation, så kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar